SELFCARE EVENEMANG

Unna dig själv en härlig och njutningfull stund

Välkommen till Vänskap & Selfcare-evenemanget i Partille, Sävedalen och Göteborg


Är du en person mitt i livet som längtar efter en stund för dig själv? Behöver du en paus från vardagens stress och en möjlighet att träffa likasinnade? Då är vårt Selfcare-evenemang det perfekta tillfället för dig att skämma bort dig själv och bygga nya vänskapsband!Njut av en stund i ditt eget sällskap och omge dig med skönhetsvård, avslappning och gemenskap.

Anmäl dig idag

Anmäl dig till vårt Selfcare-evenemang och unna dig själv en dag med välmående och nya möten. Ge dig själv chansen att bygga vänskapsband med andra som delar dina intressen.

Plats, tid & pris

 

Plats, tid & pris kommer.
Vårt Selfcare-evenemang erbjuder

Ompysslning: Slappna av med ansiktsmasker samtidigt som vi målar varandras naglar. Tillsammans stylear vi våra vackra hår och du får lämna lokalen med ny energi.


Avkoppling: Koppla bort från vardagens stress och åtaganden. Utnyttja tillfället att varva ner, njut av ett glas bubbel och snacks i trevligt sällskap.


Nya vänskapsband: Träffa andra och dela dina erfarenheter. Vårt evenemang är en unik möjlighet att bygga vänskap med personer som delar ditt intresse för selfcare och välbefinnande.

Du återbetalas inte summan vid avbokning, men kan välja att sälja vidare din plats. Hör då av dig till oss senast 24h innan evenemanget.


Kika även in våra Bubbel-promenader!

Är du reda för att bli riktigt ompysslad?

unsplash