Restaurang - och Vinklubben

Kom ut och träffa nya gemenskaper med våran klubb!

Med start under 2024.

Vad gör vi?

Var sjätte vecka träffas vi i centrala Göteborg och besöker olika vinbarer eller restauranger.

Söker du efter en spännande och social mötesplats i centrala Göteborg? Vår vin - och restaurangklubb erbjuder en unik och givande upplevelse för dig som älskar vin och god mat, sällskap samt att utforska nya restauranger. Här är några av de fördelar du får när du går med i vår klubb.

Vi löser det!

Vi tar hand om all planering och bokning åt dig, så du behöver inte lägga tid och energi för att organisera sällskapet eller leta efter vinbarer eller restauranger. Du kan enkelt koppla av, socialisera dig och njuta av glaset eller måltiden.

Pris

Du kan gå med i vår vin - och restaurangklubb på två olika sätt. 

Paket: Priser skrivs ut innan vin- och restaurangklubben startar igång. Genom att köpa vårt paket för xxx per person, har du möjlighet att följa med ut på alla våra 6 tillfällen. Detta köps innan klubben drar igång under 2024 (datum kommer). 

Engångspris: Du kan också välja att betala en engångssumma á xx per person per gång.


All mat och dryck under respektive träff står du för själv.


Vid sen avbokning inför ett vinbar och restaurangbesök kan du komma att debiteras restaurangens avbokningsavgift. Du återbetalas inte summan du betalt för ditt deltagande i evenemanget men kan välja att sälja vidare din plats. Hör då av dig till oss senast 5 dagar innan eventet.

Dela din passion för vin och mat

Vår vin - och restaurangklubb ger dig möjligheten att umgås med likasinnade som delar din passion för vin och mat. Det är den perfekta platsen att möta människor som delar ditt intresse.

När du går med i vår klubb får du omedelbart tillgång till en ny vänkrets. Vi är en inkluderande gemenskap som välkomnar alla med öppna armar. Du kommer aldrig behöva vara ensam när du vill gå ut och ta ett glas vin eller äta.


Följ med oss ut och upplev Göteborg!

unsplash